Orthobed Karlie Oval; Orthopedisch hondenkussen ovaal grijs

Wat een topper is dit ovale orthopedische hondenkussen met opstaande rand en lage instap. Dit kussen wordt ook wel een hondenbed of gewoon hondenmand genoemd.

Specificaties Orthobed Karlie Oval orthopedische hondenmand of -kussen

Ovaal kussen of mand met speciaal orthopedisch traagschuim (memoryfoam). Traagschuim is een materiaal dat zich aan het lichaam aangepast voor de beste ontlasting van de wervelkolom en de gewrichten van je hond. Meer hierover lees je op Wikipedia.

Het traagschuim keert altijd terug naar zijn oorspronkelijke vorm. De hoes is afneembaar en kan worden gewassen in de wasmachine op 30°C. Hij wordt geleverd met een afneembare hoes, een deken met klittenband en heeft een antislip onderkant.

Meet je hond zorgvuldig voordat je dit hondenkussen bestelt. De lengte van de basis van de staart tot de schouder is de minimale binnenmaat van de mand die je hond nodig heeft. Doordat de rand vrij breed is, is het ligoppervlak relatief klein.

Buitenmaat en binnenmaat:

  • 72 x 50 x 20 cm     48 x 40 cm
  • 100 x 65 x 24 cm   73 x 50 cm
  • 118 x 72 x 24 cm   83 x 58 cm

Orthobed Karlie is een heerlijk hondenkussen voor elke hond

Orthobed Karlie Oval - Hondenkussen orthopedisch traagschuim
Orthobed Karlie Oval orthopedisch hondenkussen 100cm

Nu hebben wij zelf dit kussen gekocht omdat onze hond lichamelijke klachten heeft, maar het is natuurlijk een erg fijn kussen voor elke hond die houdt van een lekker zacht, comfortabel en knus plekje. Hij is voorzien van traagschuim, een antislip bodem en de hoes kun je gewoon afritsen en wassen met de hand of in de wasmachine.

Hierbij enkele foto’s van dit orthopedische hondenkussen “Orthobed Karlie Oval” bij ons zelf thuis. Onze hond is van neus tot staartwortel 75cm lang. Zoals op de foto’s te zien hebben wij er een gekocht met de afmetingen 100 x 65 x 24 cm.

Karlie Hondenmand Orthopedisch Ovaal Grijs 100CM

Plaats een reactie